How to create the plugin for project dropdown?

General discussion about MantisBT Plugins

Moderators: Contributor, Developer

Post Reply
prati
Posts: 8
Joined: Oct 17, 2018 9:10 am

How to create the plugin for project dropdown?

Post by prati » Oct 21, 2018 11:43 am

Hello forum!!

I am very new to plugin development for Mantis. Please guide me to write a plugin code to get the project drop-down that appears of navbar( as per current working)on the issue reporting page as well.

your help will be appreciated.
Thanks

Starbuck
Posts: 152
Joined: Feb 13, 2006 9:53 pm
Location: USA
Contact:

Re: How to create the plugin for project dropdown?

Post by Starbuck » Nov 09, 2018 3:11 pm

Take a look at the MantisBT source. Look for another plugin that does this.
After looking around, please post here and point to specific code where you've looked, where you thought this would be present.

I'm understanding that you want to display a different screen and show the current list of projects available to the current user?
If you want Mantis to work differently, use or create a plugin. Visit the Plugins forums.
Ask developers to create a plugin that you need - and motivate them to help you!

Post Reply