How to reload data after refreshing the page ?

General discussion of Mantis.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
mehmet
Posts: 10
Joined: Jul 03, 2013 2:51 am

How to reload data after refreshing the page ?

Post by mehmet » Aug 30, 2013 4:25 am

Hello all my friends,

I am trying to find a way to reload what I wrote to the fields. To be more clear, for example;

When you edit a bug and then you click to Update Information button but if you have forgotten any mandatory field to fill in you ll have an error page normally and when you go back to edit page, you have to refresh the page in order to view the bug_update_page.php. So when you refresh the page you loose all your last changes. Do you know any way to not to loose the changes that you have done ?

Thanks all in advance

atrol
Site Admin
Posts: 7681
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: How to reload data after refreshing the page ?

Post by atrol » Aug 30, 2013 4:50 pm

mehmet wrote: when you go back to edit page, you have to refresh the page in order to view the bug_update_page.php.
Seems to be browser dependent. I can reproduce the issue using Firefox whereas Safari works fine.
Please use Search before posting and read the Manual

mehmet
Posts: 10
Joined: Jul 03, 2013 2:51 am

Re: How to reload data after refreshing the page ?

Post by mehmet » Sep 02, 2013 10:42 am

atrol wrote:
mehmet wrote: when you go back to edit page, you have to refresh the page in order to view the bug_update_page.php.
Seems to be browser dependent. I can reproduce the issue using Firefox whereas Safari works fine.
This is weird because it does not work on my machine when I use Firefox

atrol
Site Admin
Posts: 7681
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: How to reload data after refreshing the page ?

Post by atrol » Sep 02, 2013 1:32 pm

mehmet wrote: This is weird because it does not work on my machine when I use Firefox
Wired?
It's means the same wrote I wrote: I can reproduce the issue using Firefox.
Please use Search before posting and read the Manual

mehmet
Posts: 10
Joined: Jul 03, 2013 2:51 am

Re: How to reload data after refreshing the page ?

Post by mehmet » Sep 03, 2013 2:53 am

atrol wrote:
mehmet wrote: This is weird because it does not work on my machine when I use Firefox
Wired?
It's means the same wrote I wrote: I can reproduce the issue using Firefox.
Thats my fault I am sorry, I was mistaken. Thanks !

Post Reply