How to disable Timeline

General discussion of Mantis.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
Zen
Posts: 1
Joined: Sep 14, 2016 5:25 am

How to disable Timeline

Post by Zen »

Hello
Thank you for creating Mantis.

The new 'Timeline' feature in Mantis 1.3 is useless for my users (and it takes too much space on the screen)

Is there any way to disable it?

Thank you

atrol
Site Admin
Posts: 7821
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: How to disable Timeline

Post by atrol »

There is no configuration option for it.
This is a known feature request https://www.mantisbt.org/bugs/view.php?id=19586
There is a pull requests for it, but it's not good enough to merge it as it is https://github.com/mantisbt/mantisbt/pull/592
Please use Search before posting and read the Manual

vboctor
Site Admin
Posts: 1289
Joined: Feb 13, 2005 5:11 pm
Location: Redmond, Washington
Contact:

Re: How to disable Timeline

Post by vboctor »

@Zen, why is it useless for your users. Are there suggested improvements to make it more useful in your case?
Migrate your MantisBT to the MantisHub Cloud

Post Reply