Version Numbers Fields Missing for access level "Developer"

General discussion of Mantis.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
Subhashini
Posts: 2
Joined: Oct 16, 2018 3:53 am

Version Numbers Fields Missing for access level "Developer"

Post by Subhashini » Oct 16, 2018 4:07 am

I installed the latest version 2.17 and created versions for projects (product version)
That then meant features like change log and roadmap did not work etc.

While reporting the issue, i could select product version and lock the bug
I have access level "developer", once developer changes the status like "acknowledge/.............. / Resolved", product version field is missing while changing status.

FYI - I have changed this behavior by changing setting $g_show_product_version from AUTO to ON

Is this a known issue that will be fixed in the next release? or have i done something wrong?
I ask so i know if i should upgrade at the next release
Try to give a solution, i tried with so many solutions but no luck
Attachments
2018-10-16_10-20-19.png
2018-10-16_10-20-19.png (31.76 KiB) Viewed 631 times
2018-10-16_10-21-35.png
2018-10-16_10-21-35.png (27.32 KiB) Viewed 631 times

atrol
Site Admin
Posts: 7659
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Version Numbers Fields Missing for access level "Developer"

Post by atrol » Oct 16, 2018 5:18 am

I assume this is the problem.
https://www.mantisbt.org/bugs/view.php?id=24857#c60816

BTW, please do not post nearly the same content multiple times at mutltiple places from multiple accounts.
It takes too much of my time I can invest to support other Mantis users.
Please use Search before posting and read the Manual

Post Reply