Product Version is not displaying in developer page (while changing status)

General discussion of Mantis.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
Subhashini
Posts: 2
Joined: Oct 16, 2018 3:53 am

Product Version is not displaying in developer page (while changing status)

Post by Subhashini » Oct 17, 2018 6:01 am

Created a fresh install of Mantis 2.17.1
set behavior in config_inc.php
$g_show_product_version = ON;

Click on Manage projects -> Projects - > Click on create new project button
[My case: Entered Project name "Sample pro", status "development , Inherit Global categories "checked", View status as "Public"] and click on add project button

Click on Manage projects -> Projects - > Click on create new project button
[My case: Entered Project name " Test Project ", status "development , Inherit Global categories "checked", View status as "Private"] and click on add project button

Once added - click on edit project "Test Project "- under versions - Enter version name [my case: V1.1] and click on Add version button
After click on Add user and assign access level "reporter" to reporters
assign access level "developers" to developers
assign access level "Viewer" to Viewers

Login access level "Reporter" - Click on Report Issue - Enter issues [Category, Reproducibility,Severity, Priority,Product Version, Summary, Description] and click on Submit issue
Note: Product version displayed in reporter login for "reporter" access level

Login access level "Developer" - Click on Issue id - Once page opens (refer screenshot) - click on "change status to"
and "change status" to Confirmed / Acknowledged / Resolved] - Refer Screenshot attached previously [developer change status]
Here version is not displaying

My query is - Product version is not displaying only for private projects. Correct me where i am wrong in configuration settings or in others
Note:for public projects, product is showing for both access level " reporter" and "developer "

I hope provided necessary information, if needed any info let me know.

atrol
Site Admin
Posts: 7662
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Product Version is not displaying in developer page (while changing status)

Post by atrol » Oct 17, 2018 8:04 am

Please stop posting this issue again and again

Didn't you read?
atrol wrote:
Oct 16, 2018 5:18 am
I assume this is the problem.
https://www.mantisbt.org/bugs/view.php?id=24857#c60816

BTW, please do not post nearly the same content multiple times at mutltiple places from multiple accounts.
It takes too much of my time I can invest to support other Mantis users.
Don't you get good support at https://www.mantisbt.org/bugs/view.php?id=24857 ?
Please use Search before posting and read the Manual

Post Reply