Has anyone integrated TS with Mantis?

General discussion of Mantis.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
ErinHatfield
Posts: 1
Joined: Feb 20, 2019 8:15 am

Has anyone integrated TS with Mantis?

Post by ErinHatfield » Feb 22, 2019 8:33 am

Has anyone integrated TS with Mantis? I am helping a startup that just bought TS and has been using Mantis for a long time so they don't want to switch to another BT product.

atrol
Site Admin
Posts: 7629
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Has anyone integrated TS with Mantis?

Post by atrol » Feb 22, 2019 10:41 am

TS? What is it? Maybe you mean TFS?
Please use Search before posting and read the Manual

kartosutri
Posts: 1
Joined: Mar 29, 2019 3:29 am

Re: Has anyone integrated TS with Mantis?

Post by kartosutri » Mar 29, 2019 3:32 am

Hello ErinHatfield,

Thank you for your interest in Test Studio.

Unfortunately Test Studio does not have integration with Mantis. You should create your custom plugin for that.
Sincerely,
Karto Sutri Tutuapp . ShowBox .
Kodi

Post Reply