Page 1 of 1

Custom Fields problem

Posted: Jan 08, 2019 11:36 am
by truefriend-cz
Hi. I have one question/problem.

If i created two and more Custom Fields and adding this to one project and settings priority number into project then show one Custom Field only. It is bug or i am using badly?

First Custom Field is "E-mail", next is "String".
Both have selected checkboxes:
Display When Reporting Issues
Display When Updating Issues
Display When Resolving Issues
Display When Closing Issues

Tested on version 2.19.0.

Re: Custom Fields problem

Posted: Jan 09, 2019 3:50 am
by cas
There is no reason why you would not be able to use more than one(1) custom field. Think you must have missed a definition like are both the fields allocated to the same project?
In case you believe it is a bug within 2.19, register this @ mantisbt.org/bugs

Re: Custom Fields problem

Posted: Jan 09, 2019 6:54 am
by truefriend-cz
I tried that. I registered there about three days ago and did not receive an email to verify my account. When I create a registration again it show message me that I"m already registered but can not confirm my account. The spam folder is empty and I checked the e-mail. Here at the forum I also registered and the mail came to me. I sent the (maybe) bug to profile on GitHub.
cas wrote:
Jan 09, 2019 3:50 am
There is no reason why you would not be able to use more than one(1) custom field. Think you must have missed a definition like are both the fields allocated to the same project?
In case you believe it is a bug within 2.19, register this @ mantisbt.org/bugs

Re: Custom Fields problem

Posted: Jan 09, 2019 7:07 am
by cas
did you verify the definitions and authorization levels?

Re: Custom Fields problem

Posted: Jan 09, 2019 9:44 am
by truefriend-cz
mantisbt.org/bugs server have problem with authorization by email from new register users. Not received email to mailbox. maybe no send emails from mantisbt.org/bugs server.

EDIT: Mail Server on mantisbt.org/bugs is now OK. Before 5 mins i send request for "lost password". Message is in my mailbox sucessfuly delivered.
cas wrote:
Jan 09, 2019 7:07 am
did you verify the definitions and authorization levels?