Customization: Workflow Treshold issue

Get help from other users here.

Moderators: Contributor, Developer

Post Reply
plume7
Posts: 28
Joined: Sep 28, 2006 5:03 am

Customization: Workflow Treshold issue

Post by plume7 » Apr 02, 2008 2:20 am

Hello,

Using Mantis 1.08, I want to bring down the threshold for the Move issue functionality.
In the config_inc.php file, I added: $g_move_bug_threshold = UPDATER;
I think the modification is OK, since I got a blue rectangle in the Workflow Threshold configuration windows, this means that the default configuration was overriden as expected. I got not check mark in it, I hope this is not important.
But despite that the Move Issue button is not visible for an Updater.

So what is missing?
Can anybody help me?
Thanks.

Yuhd
Posts: 27
Joined: Nov 20, 2012 5:01 pm

Re: Customization: Workflow Treshold issue

Post by Yuhd » Dec 10, 2012 4:52 pm

Solved as follows:
Go to Manage->Manage Configuration ->Workflow Thresholds and set off the option for the Developer.

titovetch
Posts: 43
Joined: Jun 20, 2017 9:26 am

Re: Customization: Workflow Treshold issue

Post by titovetch » Jan 20, 2019 3:46 am

i have modified $g_move_bug_threshold to be ($g_move_bug_threshold=updater) but unfortunately i'cant give the permission , its disabled
Attachments
Untitled.png
Untitled.png (6.01 KiB) Viewed 305 times

titovetch
Posts: 43
Joined: Jun 20, 2017 9:26 am

Re: Customization: Workflow Treshold issue

Post by titovetch » Jan 21, 2019 4:10 am

thanks to @atrol

i should select all project then flag the access level profile

atrol
Site Admin
Posts: 7527
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Customization: Workflow Treshold issue

Post by atrol » Jan 21, 2019 4:51 am

Please use Search before posting and read the Manual

Post Reply