'View Issues' Filter Problem

Get help from other users here.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
amenszer
Posts: 1
Joined: Oct 22, 2008 11:03 am

'View Issues' Filter Problem

Post by amenszer » Oct 22, 2008 11:11 am

Hi All,

I currently have Mantis version 1.12 running on a production server. It was previously upgraded from version 1.0.1.

My problem occurs when a user clicks on 'View Issues'. If the user selects entries other than the defaults for any particular filter, the initial search returns the correctly filtered results. If the same user then decides to change any of the filters, any non-default filter items are reset to the default options when the user clicks 'Apply Filter'. This will continually happen until the browser cache, cookies, etc. are cleared.

I thought that this might be some sort of browser issue, but I've verified that it happens in both Internet Explorer and Mozilla Firefox.

Any ideas?

deboutv
Posts: 507
Joined: Jan 15, 2007 9:31 am
Location: La Ciotat, FRANCE
Contact:

Re: 'View Issues' Filter Problem

Post by deboutv » Oct 23, 2008 1:40 am

1.1.2 is known to have cache issues. Upgrade your Mantis version.
Want more plugins to customize Mantis?
=> http://deboutv.free.fr/mantis/

Mantis: 1.1.0, 1.1.0a2
PHP: 5.0.4
SQL: MySQL 5.0.19
OS: Linux

dyawlak
Posts: 66
Joined: Dec 07, 2007 11:42 am

Re: 'View Issues' Filter Problem

Post by dyawlak » Oct 24, 2008 4:57 am

I thought 1.1.2 was the latest stable version with 1.2.0 being a1

deboutv
Posts: 507
Joined: Jan 15, 2007 9:31 am
Location: La Ciotat, FRANCE
Contact:

Re: 'View Issues' Filter Problem

Post by deboutv » Oct 27, 2008 2:43 am

Stable does not mean "there is no bug in this release".
Want more plugins to customize Mantis?
=> http://deboutv.free.fr/mantis/

Mantis: 1.1.0, 1.1.0a2
PHP: 5.0.4
SQL: MySQL 5.0.19
OS: Linux

Post Reply