Page 1 of 1

LDAP

Posted: Dec 19, 2008 6:43 am
by dyawlak
Quick question.

We currently have mantis up and running using mantis logins. Is it possible to migrate to LDAP without loss of historial assignment information and without existing accounts having to be reconfigured?

Thanks in advance

Re: LDAP

Posted: Dec 22, 2008 2:43 am
by deboutv
Yes, just configure the LDAP settings in the config_inc.php.

Re: LDAP

Posted: Jan 28, 2009 3:04 pm
by sigmapie
No, no data loss will occur as long as the LDAP username and the mantis username are the exact same. The users will not even notice the difference.

If the LDAP username is different than your mantis one, you can go into mantis and alter the username of users.