Reset Stagus on Custom Field Change

Post about your customizations to share with others.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
kfullerton
Posts: 3
Joined: Mar 03, 2005 8:52 am
Location: US

Reset Stagus on Custom Field Change

Post by kfullerton »

19.2

I have a custome field (Stage) to track issues through different groups that are working on it. I would like to be able reset the Status to "new" each time the Stage changes to notify the next group that they have an issue to respond to. I remember somewhere reading that there was a function I could overload that would allow be to do this but I have not found it. Could somebody point me in the right direction?

Thanks

thraxisp
Developer
Posts: 509
Joined: Feb 13, 2005 10:38 pm
Location: Ottawa, Canada
Contact:

Post by thraxisp »

There is a custom function that is called after a bug is updated. See http://manual.mantisbt.org/manual.custo ... ctions.php for more details.

kfullerton
Posts: 3
Joined: Mar 03, 2005 8:52 am
Location: US

thanks

Post by kfullerton »

that was what I was trying to find

illes
Posts: 30
Joined: Mar 09, 2005 3:37 am
Location: Budapest, Hungary

Post by illes »

How do you resolve the different permission levels for the different stages?
e.g.
someone may put the bug into resolved status in Stage 1, but cannot assign a bug in Stage 2

kfullerton
Posts: 3
Joined: Mar 03, 2005 8:52 am
Location: US

At this point we don't

Post by kfullerton »

We would really like too but just being able to get the work into definable buckets was a step forward. My current plan is to wait for the next release and all of the advances in custom fields that it has. Then I will start looking at locking down portions of the process

illes
Posts: 30
Joined: Mar 09, 2005 3:37 am
Location: Budapest, Hungary

Thanks + change parameters into arrays

Post by illes »

Thanks for your post.
Meanwhile browsing the forum I found another discussion regarding this problem:
Rqst: Change 'threshold' parameters to Arrays

Post Reply