Calculated labels when show a bug

Get help from other users here.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
federico
Posts: 32
Joined: Mar 27, 2019 12:35 pm

Calculated labels when show a bug

Post by federico » Nov 29, 2019 5:37 am

Hello.

I need to show to the users a calculated label when showing a bug. Its value depends on the result of an internal/external resource invocation, which takes in account the bug info for the calculations.

I haven't seen a layout event which give this opportunity, but may be there were other different ways.

Thank you in advance.

atrol
Site Admin
Posts: 7691
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Calculated labels when show a bug

Post by atrol » Dec 07, 2019 2:56 pm

Please use Search before posting and read the Manual

Post Reply