Customizing the Resolution field according to states

General discussion of Mantis.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
mehmet
Posts: 10
Joined: Jul 03, 2013 2:51 am

Customizing the Resolution field according to states

Post by mehmet » Aug 02, 2013 3:13 am

Hello everyone,

I am trying to customize the Resolution field according to states of the bug. For example it will have different modules when the bug is new then it has when it is assigned to. To do that, I changed mantis\config_inc.php and I added;


$g_resolution_enum_workflow[NEW_]='10:open';
$g_resolution_enum_workflow[ASSIGNED]='20:fixed,40:unable to duplicate,70:not a bug,90:won\'t fix';
$g_resolution_enum_workflow[REFUSED]='30:reopened,40:unable to duplicate,70:not a bug,90:won\'t fix';;
$g_resolution_enum_workflow[CLOSED]='';
$g_resolution_enum_workflow[CHECK]='20:fixed,30:reopened';
$g_resolution_enum_workflow[ACKNOWLEDGED]='';
$g_resolution_enum_workflow[RESOLVED]='';
$g_resolution_enum_workflow[CONFIRMED]='';

but nothing has changed, can you please tell me where I am wrong ?

Thanks a lot

atrol
Site Admin
Posts: 7688
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Customizing the Resolution field according to states

Post by atrol » Aug 02, 2013 5:44 am

There is no option $g_resolution_enum_workflow in MantisBT.
Where did you find this option?
Please use Search before posting and read the Manual

mehmet
Posts: 10
Joined: Jul 03, 2013 2:51 am

Re: Customizing the Resolution field according to states

Post by mehmet » Aug 02, 2013 8:24 am

atrol wrote:There is no option $g_resolution_enum_workflow in MantisBT.
Where did you find this option?

Yes you are rigth, this is my fault, sorry for that. Do you have any idea how I can fix it ?

atrol
Site Admin
Posts: 7688
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Customizing the Resolution field according to states

Post by atrol » Aug 02, 2013 9:47 am

I am not complete sure what you exactly want.
But it seems it is not possible with standard MantisBT customization options.
You would have to write a plugin and/or change original source code of MantisBT.

Sorry, I don't have time to support users in writing plugins.
Please use Search before posting and read the Manual

supy.ng
Posts: 2
Joined: Jul 14, 2014 2:00 am

Re: Customizing the Resolution field according to states

Post by supy.ng » Jul 14, 2014 2:19 am

Hi, I have the same problem now. Does anyone find out the solution? Thanks

Post Reply